Sluit
Naar boven

FFF Den Hout Finalist Brabantse Dorpen Derby

FFF Den Hout Finalist Brabantse Dorpen Derby

Het Freemde Fogel Festival Den Hout is uit 92 inzendingen één van de negen finalisten van de Brabantse Dorpen Derby. De presentatie van alle finalisten werd gehouden op 30 mei in de leerfabriek in Oisterwijk. In 2012 ontwikkelde Studio-P het logo voor dit bijzondere festival en verzorgde voor deze gelegenheid de gezeefdrukte t-shirts.

Studio-P wens de organisatie van FFF: Nancy de Jong, Miranda van Bragt, Juul Langenberg, Madelon van Riel, Adriette van Dongen en Gert Jan van Geerenstein heel veel succes!

Freemde Fogel Festival:

In het midden van Den Hout ligt De Heuvel, een klein openbaar toegankelijk landgoed dat gezamenlijk bezit is van omwonenden. Dit jaar wordt Den Hout tweemaal (met een zomer- én wintereditie) omgetoverd tot het Freemde Fogel Paradijs. Onder de bomen van de Houtse Heuvel organiseren plaatselijke fanatieke Fogels het Freemde Fogel Festival met verschillende activiteiten. Het festival is bedoeld om talenten van inwoners, ondernemers, muzikanten en artiesten uit het dorp en uit de buurt een podium te bieden. Het Freemde Fogel Festival is bedoeld voor jong en oud.

Voor meer informatie over het festival: fffdenhout.nl