Sluit
Naar boven

Studio-P neemt een duik in het diepe..

Studio-P neemt een duik in het diepe..

Na maanden hard werken is studio-p voortaan gevestigd in voormalig zwembad de Blikken in Oosterhout. Samen met andere creatieve professionals van stichting BOCK, wordt er op deze unieke locatie (samen) gewerkt aan diverse projecten en is het daarnaast ook een zeer inspirerende ontmoetingsplaats.

Deze locatie geeft studio-p de mogelijkheid om, naast het ontwerpen, ook workshops te geven in verschillende technieken. Het komende jaar wordt hard gewerkt aan het realiseren van een mooi aanbod. Informatie hierover zal binnenkort te vinden zijn op deze website en de website van BOCK.

Kom 19 maart naar de open dag om deze bruisende en unieke plek te bekijken en beleven! En studio-p live te bewonderen! Daarnaast nog even wat bock precise is.. van de bock site

Stichting BOCK is een verzamelnaam voor een aantal creatieve Oosterhoutse professionals. Zij werken allemaal vanuit hun eigen atelier of werkplaats in voormalig zwembad de Blikken. Daarnaast organiseren zij gezamenlijk sociale, maatschappelijke en artistieke happenings voor een breed publiek. Deze projecten vinden plaats in het zwembaddeel van de huidige locatie, in de stad Oosterhout en daarbuiten.

www.stichtingbock.com