Sluit
Naar boven
Nans

Nancy de Jong

‘’Pauline werkt echt vanuit haar gevoel, dat spreekt mij heel erg aan. Ze neemt de tijd voor je en toen ze na een paar gesprekken met een voorstel voor mijn logo kwam, zat ze direct in de goede richting. Je ziet het handwerk eraan af. Juist dat ambachtelijke vind ik heel mooi. Ik vond het een heel fijne samenwerking en ben blij met het eindresultaat.  Het stropdasje op z’n kop laat op een speelse manier zien dat ik geen standaard boekhouder ben. Zo blijf ik weg bij dat stoffige imago!’’

Elise

Elise van ’t Westeinde

‘’Toen ik bij Pauline kwam, was ik zelf nog een beetje zoekende in wat ik nu wilde uitdragen over mijn bedrijf. Tijdens de gesprekken die we voerden raakten we samen onderweg. Het was een heel leuk en inspirerend traject waarbij zij steeds  ingrediënten verzamelde om tot een beeld te komen en ik dan weer tot nieuwe inzichten kwam. Zo inspireerden we elkaar. Dat is het leuke en bijzondere aan werken met Pauline.’’

P_DeRooy

Patrick de Rooij

‘’Wat Pauline heel mooi doet is je persoonlijkheid, doelen en waarden vertalen in kleuren, vorm en letters. Om tot dat beeld te komen, stelt ze kritische vragen die vaak mooie gesprekken opleveren. Toen ik haar inschakelde voor een logo, was ik mijn bedrijf net begonnen. Haar werkwijze heeft mij erg geholpen om erachter te komen waar ik voor sta. Het is een mooi proces wat je eigenlijk helemaal niet verwacht wanneer je iemand vraagt voor een logo. Ik heb dat als heel prettig ervaren, maar het moet wel bij je passen omdat het ook intensief is. Het wenteltrapje omhoog dat ze in mijn logo verwerkt heeft, past precies bij het verhaal dat ik wil vertellen. Wanneer ik ernaar kijk denk ik: ‘Dit ben ik’.’’