Sluit
Naar boven
Image Alt

Mijn werkwijze

Ben je op zoek naar een authentiek ontwerp? Mooi, dan vertel ik je hier hoe wij samen kunnen ontdekken wat de essentie van jouw verhaal is om tot zo’n persoonlijk ontwerp te komen. Wil je weten hoe dat in z’n werk gaat? Lees dan verder!

Kennismakingsgesprek

In dit gesprek leg jij mij uit waarnaar je op zoek bent en vertel ik je over mijn aanpak. Denken we aan het eind van het gesprek allebei dat we een goede match zijn? Dan gaan we brainstormen!

Brainstormsessie

Tijdens deze sessie vertel jij me alles over je achtergrond. Wat drijft je, waar ligt je passie? Wat wil je vertellen en uitstralen? Eigenlijk lijkt dit stukje van het proces voor mij een beetje op koken. Tijdens het brainstormen vul ik mijn keukenkastje met ingrediënten die ik haal uit jouw verhaal. Hoe meer ik in mijn kastje heb staan, des te lekkerder het eindresultaat! Ik kom het liefst bij je thuis, omdat jouw omgeving me vaak ook veel vertelt over je interesses en smaak. Tijdens deze sessie brengen we samen in kaart wat de kern van jouw verhaal is, zodat ik dat op een zo persoonlijk mogelijke manier in beeld kan gaan vertalen.

Richting kiezen

De volgende keer dat we afspreken, zie je een aantal invalshoeken waarin ik jouw verhaal heb uitgewerkt. Een leuk en spannend moment want nu gaan we samen richting kiezen. De ontwerpen liggen bewust ver uit elkaar. Het beeld dat jou het meest aanspreekt, gaan we verder ontwikkelen. We zetten de puntjes op de i zodat we tot het ontwerp komen dat perfect bij jou past.

Eindresultaat

Jouw persoonlijke ontwerp is klaar. Wat is het fijn als jouw klanten en de mensen om je heen er jou net zo in herkennen als wij!

Over Studio P

Over mij