Sluit
Naar boven
Image Alt

Ervaringen

Zuylen

Yvette Langbroek,
Manager crematorium Zuylen en Huis van Afscheid

Pauline ik ben je tekeningetjes tegengekomen in een erg emotionele en onaangename tijd. Namelijk, we zaten in de beginperiode van het Covid virus. In mijn branche, de uitvaart moest ook iedereen zich aan de regels houden. Maar rood/witte linten of stop handen waren voor mij te hard. Ik zag jouw popje en zag direct dat ik dit popje als symbool voor samen/verdriet en toch op afstand kon verbinden. Jij snapte direct wat ik bedoelde en beter, je voelde het aan. Het rood/witte afstandslint werden een mooi bloemenlint waar men achter mocht blijven staan. De anderhalve meter in een aula, de ruimte voor mensen die niet uit 1 gezin kwamen, werd een aandoenlijk lief popje die symbolisch je hand vast hield. Zo zat je niet alleen en was iedereen toch op afstand met elkaar verbonden. Dit was 1 van de projecten die je bij ons hebt gedaan. De Covid regels zijn voorbij, maar blijf altijd kijken naar projecten die we met jou kunnen blijven doen. Je werk is bijzonder en `zacht` iets wat ik in onze branche zo wil benadrukken.

Schellboom_02

Joost de Jongh, Theater de Schelleboom

Ik heb op twee vlakken al meermaals samengewerkt met Pauline. Een aantal maal mocht ik haar ontwerpen voor klanten verwerken in hun websites. Pauline heeft een duidelijke visie, voor ze me vraagt mee te werken op een project. Dit is heel fijn werken omdat er, op correctierondes na, een zeer duidelijke opdracht ligt. Dit vraagt meer van haar, maar de klus wordt voor mij als samenwerkingspartner juist veel efficiënter. Correcties doorvoeren na een eerste oplevering gaat daarna dan ook erg snel.

In culturele projecten kan Pauline heel vrij maar ook zeer praktisch denken. Dit maakt haar een hele fijne sparringspartner. Een goede voorbereiding qua denkwerk, levert in de uitwerking, zowel visueel als verhalend vrijwel altijd een goede basis op waar je enthousiast van wordt.

En tot slot; Pauline is gewoon heel fijn in de omgang. Misschien moet dat eigenlijk wel als eerste worden gezegd

Paula

Paula Ackermann, 3D Woodart 

ik heb het genoegen gehad om herhaaldelijk met Pauline samen te werken. En hoe mooi om te voelen dat het een synergie is. Het was constant merkbaar dat we elkaar begrepen en het beste in elkaar naar boven brachten.

Haar uitstekende luistervaardigheden en vermogen om ideeën om te zetten in een doordacht ontwerp hebben altijd indruk op mij gemaakt. Pauline heeft een uniek talent om de essentie te begrijpen en deze helder voor ogen te houden.

Haar integriteit en vastberadenheid komen duidelijk naar voren in haar persoonlijkheid; ze is consequent en standvastig en grappig; al met al een heerlijk persoon om mee te werken. Haar toewijding en loyaliteit maakt haar een waardevolle professional om mee te werken. Op naar meer mooie samenwerkingen.

Schelleboom

Leonie de Jongh, Theater de Schelleboom

Samenwerken met Pauline is alsof je een extra collega in je bedrijf hebt. Je weet wel, zo eentje die betrokken is bij de organisatie, enthousiast wordt van nieuwe ideeën en altijd streeft naar een zo mooi mogelijk resultaat bij de uitvoering er van. Haar werk is niet alleen creatief en verrassend, maar ook communicatief en effectief, en dat allemaal binnen de afgesproken deadlines. Zelfs als ik toevallig iets extra’s bedenk dat we nog zouden kunnen toevoegen…

Bovendien is Pauline voor mij persoonlijk een perfecte sparringpartner, zowel op strategisch als operationeel niveau. En naast die waardevolle samenwerking is het de gezelligheid en de goede gesprekken die ik koester!

OAK

Annette Hennekens – OAK natural design

Pauline heeft alle door mij aangeleverde informatie perfect meegenomen in haar ontwerp, dat het gevoel uitdrukt van wat ik met mijn bedrijf voor ogen heb.

Met een duidelijk stappenplan ben ik perfect, voortvarend en op een niet navolgbare wijze geholpen. Na een interview en kennismaking met mijn werk kreeg ik de keuze uit meerdere door haar ontworpen logo’s, waarvan één het meeste uit het oog sprong. Deze is daarna nog nader uitgewerkt.

Zij heeft met haar kniptechniek een zeer natuurlijk en sprekend logo van mijn nieuwe bedrijf ontworpen. Echt een aanrader!

Nans

Nancy de Jong

‘’Pauline werkt echt vanuit haar gevoel, dat spreekt mij heel erg aan. Ze neemt de tijd voor je en toen ze na een paar gesprekken met een voorstel voor mijn logo kwam, zat ze direct in de goede richting. Je ziet het handwerk eraan af. Juist dat ambachtelijke vind ik heel mooi. Ik vond het een heel fijne samenwerking en ben blij met het eindresultaat.  Het stropdasje op z’n kop laat op een speelse manier zien dat ik geen standaard boekhouder ben. Zo blijf ik weg bij dat stoffige imago!’’

Elise

Elise van ’t Westeinde

‘’Toen ik bij Pauline kwam, was ik zelf nog een beetje zoekende in wat ik nu wilde uitdragen over mijn bedrijf. Tijdens de gesprekken die we voerden raakten we samen onderweg. Het was een heel leuk en inspirerend traject waarbij zij steeds  ingrediënten verzamelde om tot een beeld te komen en ik dan weer tot nieuwe inzichten kwam. Zo inspireerden we elkaar. Dat is het leuke en bijzondere aan werken met Pauline.’’

P_DeRooy

Patrick de Rooij

‘’Wat Pauline heel mooi doet is je persoonlijkheid, doelen en waarden vertalen in kleuren, vorm en letters. Om tot dat beeld te komen, stelt ze kritische vragen die vaak mooie gesprekken opleveren. Toen ik haar inschakelde voor een logo, was ik mijn bedrijf net begonnen. Haar werkwijze heeft mij erg geholpen om erachter te komen waar ik voor sta. Het is een mooi proces wat je eigenlijk helemaal niet verwacht wanneer je iemand vraagt voor een logo. Ik heb dat als heel prettig ervaren, maar het moet wel bij je passen omdat het ook intensief is. Het wenteltrapje omhoog dat ze in mijn logo verwerkt heeft, past precies bij het verhaal dat ik wil vertellen. Wanneer ik ernaar kijk denk ik: ‘Dit ben ik’.’’