Sluit
Naar boven
Image Alt

Mijn werkwijze

Het is niet altijd nodig om precies te weten wat je wilt. Voor mij is het even waardevol om te weten wat je niet wilt. Ik loods je door een creatief proces, waar alles duidelijk wordt om tot een goed eindresultaat te komen.

Als vormgever hanteer ik een unieke benadering, waarbij ik niet teken, maar mijn schaar laat spreken. Het avontuur begint op een vel papier, waar ik door vakkundig te knippen unieke vormen creëer die ik vervolgens verweef in logo’s, branding of illustraties. Mijn passie voor ambacht en eigenheid vormt de kern van mijn werk, en ik geloof sterk in de kunst van het weglaten. Less is more, met zo min mogelijk wil ik krachtige beelden overbrengen. Samen met jou ontrafelen we de essentie van jouw verhaal, waarbij ik je ondersteun in de conceptontwikkeling en helderheid breng in je identiteit en gewenste uitstraling. Deze zoektocht naar de kern maakt mijn werk boeiend en uniek, een organisch proces dat elk ontwerp persoonlijk en authentiek maakt. Het moment waarop iemand zich echt herkent in mijn ontwerp, is voor mij van onschatbare waarde. Laten we gezamenlijk de kracht van jouw verhaal ontdekken en verbeelden.

Ontdekkingssessie

In ons eerste gesprek deel jij met mij waar je naar op zoek bent, terwijl ik mijn aanpak met enthousiasme bespreek. Als aan het einde van ons kennismakingsgesprek beide partijen voelen dat er een klik is, starten we met het creatieve avontuur!

kennismaking

Creatieve Sessie

Tijdens deze sessie duik jij dieper in je achtergrond. Wat drijft jou? Waar ligt je passie? Wat wil je communiceren en uitstralen? Voor mij voelt dit als koken; ik vul mijn creatieve keuken met ingrediënten die ik uit jouw verhaal haal. Het liefst kom ik bij jou thuis, omdat jouw omgeving veel onthult over je interesses en stijl. Samen brengen we de kern van jouw verhaal in kaart, zodat ik het op een uiterst persoonlijke manier visueel kan vertalen.

Richting Kiezen

Bij onze volgende ontmoeting presenteer ik verschillende invalshoeken waarin ik jouw verhaal heb verwerkt. Dit is een opwindend moment, want nu gaan we samen de richting kiezen. De ontwerpen liggen bewust ver uit elkaar. Het beeld dat jou het meest aanspreekt, gaan we verder uitwerken. We perfectioneren de details, zodat we tot het ontwerp komen dat naadloos bij jou past.

IMG_5134
IMG_5122_def

Eindresultaat

Jouw persoonlijke ontwerp is gereed. Het is prachtig als jouw klanten en de mensen om je heen er net zo veel van jou in herkennen als wij tijdens het proces hebben gedaan!

Wekt dit je interesse? Mail me dan gerust. Ik ben benieuwd naar je plannen!