Sluit
Naar boven
Image Alt

Air de Missie

Air de Missie

Magazine Air de Missie

Onder de noemer ‘AIR De Missie’ – waarbij AIR staat voor artist-in-residence – nodigde Park Zuiderhout in 2021 en 2022 drie kunstenaars per jaar uit, om de betekenis te onderzoeken van religie, zingeving en spiritualiteit in de hedendaagse samenleving. Gedurende drie maanden woonden en werkten de kunstenaars in het Missiehuis, waarbij het contact met de bewoners van Park Zuiderhout centraal stond.

Het project Air de Missie is samengevat in een magazine waarin kunstenaars vertellen over hun werk en ervaringen tijdens het verblijf op Park Zuiderhout. Ook vertellen bewoners welk effect “kunst” heeft gehad op hun wereld en lees je alles over de oorsprong van dit project.

Aan mij de dankbare taak om fotografie en tekst samen te voegen in een vormgeving die het project eer aan doet. Ik heb in dit project samengewerkt met Fen van der Kruit (Park Zuiderhout), Susan Lambeck (fotografie & tekst) en Juul Langeberg (tekst & concept). Met z’n vieren hebben we een blijvende herinnering gemaakt aan een bijzondere project

Het hele project werd mogelijk gemaakt door Kunstloc en Stedelijk Museum Breda.

Info

Datum: