Sluit
Naar boven
Image Alt

Brabant Menu

Brabant Menu

In 2018 hebben mijn collega Heidi Rombouts en ik de branding verzorgd voor Brabant Menu, een initiatief dat vijf Brabantse theatergezelschappen voor jeugd samenbrengt: Schippers&VanGucht, philharmonie zuidnederland, Theater Artemis, de Stilte en House of Nouws. Deze gezelschappen hebben als gemeenschappelijk doel zoveel mogelijk kinderen in aanraking te brengen met hun voorstellingen, variërend van dans, theater tot muziek.

Elk van deze gezelschappen heeft zijn eigen unieke karakter, kleur, taal en kracht, maar ze bundelen hun krachten om een kwalitatief hoogwaardig en divers podiumkunstaanbod te creëren voor scholen in Brabant. Jaarlijks presenteren ze hun voorstellingen via een speciale “praatpapier”.

De door ons ontwikkelde huisstijl voor Brabant Menu werd naadloos geïntegreerd in de bijbehorende website (www.brabantmenu.nl), waar scholen het aanbod kunnen ontdekken. Daarnaast hebben we ook dit jaar weer een “praatpapier” ontworpen, een gevouwen flyer die het complete aanbod voor het komende seizoen overzichtelijk weergeeft.

Brabant Menu is een gewaardeerde opdrachtgever die ons jaar na jaar terugvraagt, en samen met Heidi Rombouts blijven we eraan werken om de branding een frisse en uitnodigende uitstraling te laten behouden.

Info

Categorie:

Datum: