Sluit
Naar boven
Image Alt

Vakantieboek

Vakantieboek

Vakantieboek

Het Grote Oosterhoutse Wij Blijven Thuis Vakantieboek

Samen met Juul Langenberg en Heidi Rombouts kreeg ik de opdracht om voor dit vakantieboek 13 pagina’s op te maken. Naast de opmaak mochten we ook de content van lokale bedrijven en instanties genereren. Juul was hierbij met name verantwoordelijk voor alle teksten, Heidi voegde tekst en (knip)illustraties samen tot een zeer smakelijk geheel.

Samenwerking
Niet alleen wij, maar allerlei creatieve partijen uit Oosterhout, werkten samen aan dit vakantieboek. De mannen van reclamebureau REACH Brand Storytellers waren initiatiefnemers van dit plan en in samenwerking met Gemeente Oosterhout is het boek tot stand gekomen

Collectors-item
Het resultaat is een uniek vakantieboek. Wat ons betreft is het nu al een collectors-item voor elke Oosterhouter. Een schitterende en unieke uitgave met werk van Oosterhoutse fotografen, schrijvers en vormgevers. Het staat vol prachtige verhalen van Bombast en Mooie Keetje, de mooiste plekjes, foto’s, puzzels,  kleurplaten en nog veel meer inspiratie om er een fantastische vakantie van te maken. Zo’n 80 pagina’s voor maar € 4,95 en te koop de Oosterhoutse boekhandels Primera, Het Verboden Rijk en Readshop.

 

 

Info

Datum: